Blog

13.01.2014 18:35

Spousta lidí si láme hlavu nad tím, co znamenají ta opakující čísla, která kolem sebe čas od času zaznamenávají. Když už nevědí kudy kam, pořídí si knihu, která detailně vysvětluje každou číselnou sekvenci zvlášť. Trvalo mi nějakou dobu, než mi to došlo. Přitom je vysvětlení naprosto jednoduché.

V první vrstvě je v podstatě jedno jaká jsou to čísla. JDE O SEKVENČNÍ ŘAZENÍ. Které vám pouze graficky ukazuje, že je NĚCO STEJNÉHO ZAROVNÁNO DO PŘÍMÉ LINIE.....a zde je klíč k pochopení.

Tímto úkazem vám prostředí dává najevo, že V TEN MOMENT, kdy něco podobného spatříte, je vaše vibrační frekvence V ZAROVNÁNÍ s frekvencí vašeho Vyššího Já! Jinými slovy, nacházíte se v souladu s frekvencí Vyššího Já. Což je důležitá informace a stojí za to prozkoumat a uvědomit si, CO PŘESNĚ v ten určitý moment děláte, nač jste mysleli, co jste cítili....

Pokud si to uvědomíte, jste schopni navodit stejný stav KDYKOLIV. Proč byste o to měli usilovat?

Protože pokud vaše vibrační frekvence odpovídá frekvenci Vyššího Já - budou se před vámi v prostředí vytvářet situace, které vám budou způsobovat POTĚŠENÍ. Ať už se jedná o práci, vztahy, hojnost....cokoliv.

Proč potěšení? Protože POTĚŠENÍ je emoce, kterou cítíte když naplňujete svůj před-inkarnační záměr. Neboli, když naplňujete a rozvíjíte svůj potenciál - když naplňujete účel za jakým jste se inkarnovali.

Pokud vnímáte spoustu číselných synchronicit v prostředí je to indikátor, že jdete správným směrem, rozvíjejte nadále to, co jste dělali.

V další vrstvě můžete jednotlivým číslům přiřazovat určité významy :

1 -   Já, vše týkající se osobních potřeb a osobního vyjádření

2 -   Hlavní pohyb, ta nejsurovější hnací síla, která pohání osobní příběhy, práce

3 -   Komunikace, sdílení a směňování zkušeností, snaha anebo schopnost být zorientovaný

4 -   Kreativita, potřeba tvořit, realizovat se, vyjádřit se, střední síla pohybu

5 -   Andělské energie, péče, něžnost

6 -   Projekt, konstruktivní vědomí společné věci a péče o ni

7 -   Osobní zařazení mezi lidmi, osobní role a funkce ve společném prostředí

8 -   Klid, odpočinek, nejjemnější forma pohybu

9 -   Spiritualita, duchovno, spojení s Bytím

10 - Rodina a vše co se jí týká

11 - Temný kanál, rozklad, smrt, přeměna

12 - Svět, politika, globální vědomí

zdroj: AERTENAS TOR

Nebo můžete využívat tarotovou symboliku a číselné významy s tím spojené:

1 -   Začátek, start, odrazový můstek. Nový potenciál, čas chopit se činu

2 -   Rovnováha, ale i dualita a protiklady - jednota protikladů, spolupráce, harmonie

3 -   Tvořivost, energie daná dohromady - potenciál nastartování k něčemu novému - čin, nadšení

4 -   Stabilita, bezpečí, jistá pevní struktura (pevná versus strnulá), pořádek, uspořádání

5 -   Změna a nejistota, ztráta, lítost, proměnlivost, drobné problémy, nestálá energie vyžadující obratnost

6 -   Opět rovnováha, soulad a oddanost. Úspěch a uznání za tvrdou práci. Spokojenost se současností

7 -   Moudrost, filosofie a spiritualita, ukončení cyklu nebo fáze. Volby jež je třeba učinit. Rozpor mezi představivostí a realitou

8 -   Oživení, proměna, pozitivní změna. Vyvážení protikladných sil. Prosperita. Neklidné období ze kterého nejsme zpočátku nadšeni.

9 -   Pozitivní mezilidské vztahy, dokonalost, vše prostupující láska, pocit zadostiučinění a pohyb vpřed.

10 - Dokončení. Opět konec jednoho cyklu a začátek dalšího. Nese s sebou moudrost a zkušenost, kterou jsme získali v předchozím cyklu.

Kabala a číselná symbolika

1 -   Kether (1), Malkuth (10). Nejvyšší a nejnižší. Nebeský a pozemský. Nový potenciál. Začátky a stvoření. Možnost, že se něco uskuteční.

2 -   Chokmah. Síla a energie. Mužský oplodňovací princip. Dávání. Moudrost otcovství. Něco se dává do pohybu.

3 -   Binah. Forma a uskutečnění. Ženský přijímající princip. Duch.

4 -   Chesed. Soudržnost, řád, pořádek, odpuštění, milosrdenství, růst, moudrost starších, koheze. Budování individuality.

5 -   Geburah. Karma, omezení, zhroucení dočasného, lekce, přísnost, obětování se.

6 -   Tifereth. Harmonie a rovnováha, mystické místo meditace a modlitby, mystická krása, osvícení a duchovno, abstraktní.

7 -   Netzach. Ideály, city, emoce, intuice, vítězství, dosažení, umění, 1. zasvěcení, oheň, láska.

8 -   Hod. Uspořádanost, sláva, čest, logika, věda, učení, komunikace, kontrola a omezení, konkrétní, voda, racio.

9 -   Yesod. Základy, iluze, obrazy, potenciál, astrál, myšlenkové formy, sny, magie, věštění

10 - Malkuth. Fyzické, uskutečnění, viditelné, cítitelné, projevené

28.10.2013 15:49

MECHANISMUS INSPIRACE

Co to vlastně je inspirace? Odkud přichází a jaká je naše osobní role v celém procesu tvoření? Napadá mne rozklad slova na IN a SPIRO. V latině to znamená vdechovat.

Nejprve se musíme podívat na nás samotné. Díky kontrastu v našem životě se v nás rodí preference. Preference je základem tvorby. Je spojená s emočním nábojem. Preferenci můžeme nazvat touhou. Ukáži to na příkladu ekonomického systému. Spousta lidí již cítí, že stávající model je neúnosný, vědí tedy CO NECHTĚJÍ. Na základě toho se v nich zrodí preference. Touží po novém systému směny. Vibrace této touhy je vyzařována do prostředí. Prostředí začne reagovat tím, že nabídne řešení. Ta začnou být volně dostupná v prostoru. Lidé, kteří s konkrétním řešením ladí, obdrží informaci ve formě inspirace - pokud jsou otevření přijímání.

Uskutečnění pak záleží pouze na tom, zda se rozhodnou svůj nápad realizovat. Mnoho z nás své nápady zavrhuje. Nevěříme si. Považujeme je za příliš bláznivé. Pochybujeme, zda budou mít odezvu. Přijmou je ostatní? Nevysmějou se nám? Má vůbec cenu něco podobného rozvíjet, co když to nikoho nebude zajímat?

Musíme si uvědomit, že jsme všichni propojení. To znamená, že fungujeme jako SPOJENÉ NÁDOBY. Když dostanete nápad na realizaci čehokoliv, automaticky to znamená že NĚKDE existuje příjemce. Kdyby neexistoval, ani by vás to nenapadlo !!! Nic se neděje samoúčelně. Toto si však neuvědomujeme a proto nám realizace tak dlouho trvá. Ptáte se jak je to možné? Vrátím se zpět na začátek.

Každý z nás ladí s něčím jiným. Když budete toužit po novém ekonomickém systému, nemusíte to být nutně VY SAMI, kdo přijme informaci vedoucí k vyřešení problému. Ekonomie vás nezajímá, ale EXISTUJÍ JINÍ, KTERÉ ZAJÍMÁ. Budou to právě oni, kteří obdrží informaci vedoucí k posunu. Na nich je, aby jednali. Vy sami jste fungovali jako prekurzor, vytvořili jste POPTÁVKU. Jste živoucím důkazem toho, že existuje někdo, kdo nově vytvořený systém ocení, jelikož si ho přál. Zároveň je dobré uvědomit si, že nemůžete ve své realitě narazit na NIC s čím nemáte shodnou vibraci. Můžete tedy oponovat, že si nový ekonomický systém přejete už hodně dlouho a stále se NIC neděje. Ono se děje, ale na úrovních, které vám nejsou dostupné, jelikož s nimi JEŠTĚ neladíte.

Veškeré kreativní nápady, které se vám objeví ve vědomí mají svého kupce, příjemce, posluchače či odběratele. Nic není zbytečné. Když tvoříte jste ve stádiu channelingu. Tvorba je channeling. Čerpáte z morfogenetického či informačního pole kolem sebe.

Věřme si a realizujme své nápady - jsou reakcí na naše touhy. IN-SPÍRÓ ~ vdechujme odpovědi, které nám prostředí připravilo.

~ Sif ~

 

 

22.10.2013 20:30

KDE JE PRAVDA?

Všichni duchovně hledající lidé se nechávají více či méně inspirovat myšlenkami druhých. Zdroje informací jsou různé. Ať už přijímáte informace od svého Vyššího Já, channelujete různé entity, čtete blogy a nebo posloucháte přednášky TĚCH, KTEŘÍ INSPIRUJÍ. Žádný zdroj není lepší či horší. Je to naprosto srovnatelné. Toužili jste po informaci a ta se k vám dostala nejrychlejším a nejefektivnějším možným způsobem. Spousta lidí projde fází, kdy se cítí zmatena. Tolik informací, tolik různých pohledů - KDE JE TEDY PRAVDA?

Představme si vědce, který většinu svého života rozvíjí určitou teorii. Postupně skládá mozaiku poznatků a buduje SYSTÉM který, jak doufá, bude naprosto dokonalý. Vytvoří teorii Všehomíra. Teď se na vědce podíváme zblízka. Co je jeho cílem? Náš vědec chce prokázat, že nic jako SVOBODNÁ VŮLE NEEXISTUJE. Toto je jeho zaměření. Díky bezchybné práci zákona přitažlivosti bude do své reality přitahovat důkazy, potvrzující jeho výchozí tezi. Proč? Je to z toho důvodu, že se nejedná pouze o výchozí tezi - jedná se o jeho BYTOSTNÉ PŘESVĚDČENÍ. Vnější prostředí mu tedy bude opakovaně poskytovat důkazy o tom, že svobodná vůle neexistuje.

Teď se podívejme na dalšího vědce, který má velmi podobný cíl. Dokázat, že SVOBODNÁ VŮLE EXISTUJE. Jelikož se opět jedná o jeho bytostné přesvědčení, zákon přitažlivosti mu i v tomto případě doručí přesně to, o čem je přesvědčen. Spoustu důkazů o tom, že svobodná vůle existuje.

Každý z nich má tedy potvrzení své teze a začnou přesvědčovat všechny ostatní o SVÉ pravdě. Ukáží vám svůj výzkum, budou s vámi hodiny debatovat. Ve skutečnosti je vše RELATIVNÍ.

Vidíte, jak neuvěřitelně svobodní jsme? Vše v co věříte, vše pro co hledáte důkazy se vám začne potvrzovat. Existence vědeckého zkoumání v tradičním smyslu tak  ztrácí význam. VŠECHNY TEORIE JSOU PLATNÉ. Všechny PRAVDY jsou platné. Můžete donekonečna akademicky debatovat se svým "protivníkem" o pravdě či nepravdě toho, či onoho. Z tohoto pohledu se skutečně dá říci. že EXISTUJE POUZE OSOBNÍ PRAVDA. 

Jsme multidimenzionální bytosti. Většina lidí si multidimenzionalitu představuje jako simultánní inkarnace částí své Nadduše ve vyšších dimenzích. To je však jen vertikální pohled na věc. Podívejme se na celou situaci horizontálně. Tedy - paralelní verze 3D reality. Mezi těmito verzemi se neustále přesouváte na základě sebemenšího rozhodnutí. Jde o neustálý vývoj, neustálý posun.

O co tedy jde? Nejen že máme každý svou bublinu reality, ve které NIKDO jiný kromě nás nemůže tvořit, ale ještě ke všemu svou bublinu neustále korigujeme. Osobní PRAVDA je tedy v neustálém stavu vznikání a korekce v závislosti na tom, jak měníme svá přesvědčení. Některá měníme velice rychle, jiná se nám nepodaří změnit za celý život a naše realita je s ohledem na tento ASPEKT stále stejná. Replikujeme neustále to samé dokola.

Z toho důvodu je naší jedinou možností OTEVŘENOST k názorům druhých lidí. Víme totiž, že oni mají SKUTEČNĚ pravdu - tu svou. My se můžeme jejich pohledem inspirovat, můžeme ho přijmout - pokud nám jejich teorie vyhovuje, ale naše realita bude přesně taková jací jsme SAMI. Bude utvářena na základě našeho osobního systému přesvědčení. 

Příjemné vědomé tvoření.

~ Sif ~

 

 

13.10.2013 22:22

ZA JAKÝM ÚČELEM JSEM SE INKARNOVALA ? Jaký zde mám splnit úkol ? Jaký smysl má můj život ?

Velice zásadní otázky, které si všichni pokládáme. Zapomnění je součást hry, na kterou jsme přistoupili, když jsme si k inkarnaci zvolili Zemi. Země je těmito podmínkami specifická. Možná byste nevěřili kolik bytostí stojí frontu, aby se sem mohlo inkarnovat. Gaia-Sofia bude muset brzy vyhlásit stop stav:-) Je to přesně tak, jak si myslíte - toto je důvodem současného přelidnění planety. Zábavní park s největším počtem super atrakcí, kam se všichni cpou, přestože si uvědomují, že z některých mohou zvracet. Zažít planetární vzestup s plným rozsahem emocí? Napište mě do pořadníku.

Před narozením si zvolíte téma, které zde chcete zkoumat. Vyberete si rodiče, místo, podmínky, prostě vše co, bude sloužit při prozkoumávání vašeho tématu. A zde přichází onen háček - Princip kontrastu.

Zvolili jste si jako téma například SVOBODU. Vyberete si tedy podmínky, které budou naprosto přesným opakem toho, co si pod pojmem SVOBODA představujete. Zažijete si potlačování, omezování, či dokonce věznění. A to z toho důvodu, abyste měli možnost uvidět plně vyzářené světlo. To uvidíte jen díky kontrastu s naprostou tmou.

Podívejte se nyní pozorně na svůj život. Vzpomeňte si na všechny nepříjemné zážitky a situace, kterými jste prošli. V nich se totiž skrývá vaše TÉMA, které jste sem přišli OBJEVOVAT. V jejich inverzi - obrácené polaritě uvidíte úkol, který jste si zvolili pro tuto inkarnaci.

Máte pocit, že vám celý život nikdo nerozumí? - Vašim úkolem je pravděpodobně zprostředkovávat porozumnění mezi lidmi, učit je rozumnět.

Cítíte se nemilovaní, odstrkovaní? - Zřejmě jste si zvolili LÁSKU jako své téma.

Nacházíte-li se v prostředí, kde se skoro nedá dýchat kvůli omezujícím nařízením, tradicím či zvyklostem? - Jste tu, abyste svobodně projevili svou bytost v celé její šíři.

~ Máte absolutní moc nad svým životem. Vše se dá změnit, včetně před-inkarnačního záměru. ~

Ať Vás provází síla

~ SIF ~

 

 

 

 

12.10.2013 13:34

KDO JSME? Základní otázka na kterou existuje jednoduchá odpověď. My lidé máme rádi komplikované věci. Čím komplikovanější, tím větší výzva. Proto jsme zde. Zdejší prostředí představuje maximální výzvu. Nejvyšší možný kontrast a největší možnost růstu. Ano, je to přesně tak - všichni, kteří právě čtete toto zamyšlení vyhledáváte "adrenalinové sporty".

Věděli jste, že si zde budete moci vyzkoušet různé masky. Věděli jste, že svou hereckou etudu můžete dotáhnout téměř k dokonalosti. Většina z nás se však v rozehrané hře ztratila. Identifikovali jsme se s jednou z masek - vybrali jsme si jednu, či více poloh o které teď tvrdíme "TO JSEM JÁ".

"Dobrý den, ráda bych vám představila pana Pozemského. Pan Pozemský JE právník."

Pan Pozemský vlastní dům za 8mil. korun, má svou praxi s luxusní kanceláří v centru města, do kterého dojíždí neméně luxusním autem. Pan Pozemský nevynáší odpadkový koš. Pokud je situací dotlačen, jde v noci a pro jistotu v namíru šitém obleku. Je nutné působit reprezentativně - za všech okolností.

Toto je příklad jedné z masek. Ve své podstatě na ní není nic špatného, pokud si uvědomujeme, že je to pouze role. Naše niterná podstata - vnitřní esence - dalece překračuje pohlaví, národnost, rasu, náboženské přesvědčení či cokoliv dalšího, díky čemu mezi námi existují vnímatelné rozdíly.

MY JSME LÁSKA. Pro většinu lidí, je to obtížně přijatelné. Moc jednoduchý koncept. Mají pocit ztráty identity. Lásku vnímají pouze ve smyslu erotické přitažlivosti, duchovního či názorového souznění. Dokonce i přitažlivost vnímají pouze na sexuální úrovni. PŘITAŽLIVOST je fyzická manifestace jednoho ze základních vesmírných zákonů. Je to fyzický překlad VIBRAČNÍHO souladu mezi bytostmi. Jinými slovy - pokud se cítíte být přitahováni ke druhé bytosti, znamená to, že ONA BYTOST je vaším dokonalým zrcadlem. Můžete se díky ní nejvíce naučit - nejlepší příležitost k růstu. V přítomnosti toho člověka nejlépe poznáte sami sebe.

To platí na vše, co vás subjektivně přitahuje. Jakákoliv technika, metoda, postup, způsob vyjádření, činnost, kontakt s určitými zvířaty, rostlinami, přírodou - pokud vás to přitahuje, je to FYZICKÝ PŘEKLAD souladné vibrace, který vám říká: "Prostřednictvím kontaktu se mnou zjistíš více o sobě samém."

Existují civilizace, které prožívají tento stav v přítomnosti každého člena společenství. Dovedete si představit, že byste byli doslova odvaření z každé bytosti, kterou potkáte? Zpočátku by nás to jako civilizaci paralyzovalo, ale postupně bychom si zvykli. MY TOTO ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ JIŽ MÁME. Je to naše niterná podstata - vše ostatní je pouze maska, kterou si na chvíli nasazujeme, abychom si mohli vyzkoušet všemožné polohy individualizovaného osobního vyjádření.

~MY JSME LÁSKA ~ MY JSME SVĚTLO ~ MY JSME DIMENZÍ o které jsme přesvědčeni, že se v ní nacházíme ~ MY JSME ČASOPROSTOR ~ MY JSME ~

~ Sif ~

11.09.2013 23:11

Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.