Mechanismus inspirace

28.10.2013 15:49

MECHANISMUS INSPIRACE

Co to vlastně je inspirace? Odkud přichází a jaká je naše osobní role v celém procesu tvoření? Napadá mne rozklad slova na IN a SPIRO. V latině to znamená vdechovat.

Nejprve se musíme podívat na nás samotné. Díky kontrastu v našem životě se v nás rodí preference. Preference je základem tvorby. Je spojená s emočním nábojem. Preferenci můžeme nazvat touhou. Ukáži to na příkladu ekonomického systému. Spousta lidí již cítí, že stávající model je neúnosný, vědí tedy CO NECHTĚJÍ. Na základě toho se v nich zrodí preference. Touží po novém systému směny. Vibrace této touhy je vyzařována do prostředí. Prostředí začne reagovat tím, že nabídne řešení. Ta začnou být volně dostupná v prostoru. Lidé, kteří s konkrétním řešením ladí, obdrží informaci ve formě inspirace - pokud jsou otevření přijímání.

Uskutečnění pak záleží pouze na tom, zda se rozhodnou svůj nápad realizovat. Mnoho z nás své nápady zavrhuje. Nevěříme si. Považujeme je za příliš bláznivé. Pochybujeme, zda budou mít odezvu. Přijmou je ostatní? Nevysmějou se nám? Má vůbec cenu něco podobného rozvíjet, co když to nikoho nebude zajímat?

Musíme si uvědomit, že jsme všichni propojení. To znamená, že fungujeme jako SPOJENÉ NÁDOBY. Když dostanete nápad na realizaci čehokoliv, automaticky to znamená že NĚKDE existuje příjemce. Kdyby neexistoval, ani by vás to nenapadlo !!! Nic se neděje samoúčelně. Toto si však neuvědomujeme a proto nám realizace tak dlouho trvá. Ptáte se jak je to možné? Vrátím se zpět na začátek.

Každý z nás ladí s něčím jiným. Když budete toužit po novém ekonomickém systému, nemusíte to být nutně VY SAMI, kdo přijme informaci vedoucí k vyřešení problému. Ekonomie vás nezajímá, ale EXISTUJÍ JINÍ, KTERÉ ZAJÍMÁ. Budou to právě oni, kteří obdrží informaci vedoucí k posunu. Na nich je, aby jednali. Vy sami jste fungovali jako prekurzor, vytvořili jste POPTÁVKU. Jste živoucím důkazem toho, že existuje někdo, kdo nově vytvořený systém ocení, jelikož si ho přál. Zároveň je dobré uvědomit si, že nemůžete ve své realitě narazit na NIC s čím nemáte shodnou vibraci. Můžete tedy oponovat, že si nový ekonomický systém přejete už hodně dlouho a stále se NIC neděje. Ono se děje, ale na úrovních, které vám nejsou dostupné, jelikož s nimi JEŠTĚ neladíte.

Veškeré kreativní nápady, které se vám objeví ve vědomí mají svého kupce, příjemce, posluchače či odběratele. Nic není zbytečné. Když tvoříte jste ve stádiu channelingu. Tvorba je channeling. Čerpáte z morfogenetického či informačního pole kolem sebe.

Věřme si a realizujme své nápady - jsou reakcí na naše touhy. IN-SPÍRÓ ~ vdechujme odpovědi, které nám prostředí připravilo.

~ Sif ~