Čistá esence

12.10.2013 13:34

KDO JSME? Základní otázka na kterou existuje jednoduchá odpověď. My lidé máme rádi komplikované věci. Čím komplikovanější, tím větší výzva. Proto jsme zde. Zdejší prostředí představuje maximální výzvu. Nejvyšší možný kontrast a největší možnost růstu. Ano, je to přesně tak - všichni, kteří právě čtete toto zamyšlení vyhledáváte "adrenalinové sporty".

Věděli jste, že si zde budete moci vyzkoušet různé masky. Věděli jste, že svou hereckou etudu můžete dotáhnout téměř k dokonalosti. Většina z nás se však v rozehrané hře ztratila. Identifikovali jsme se s jednou z masek - vybrali jsme si jednu, či více poloh o které teď tvrdíme "TO JSEM JÁ".

"Dobrý den, ráda bych vám představila pana Pozemského. Pan Pozemský JE právník."

Pan Pozemský vlastní dům za 8mil. korun, má svou praxi s luxusní kanceláří v centru města, do kterého dojíždí neméně luxusním autem. Pan Pozemský nevynáší odpadkový koš. Pokud je situací dotlačen, jde v noci a pro jistotu v namíru šitém obleku. Je nutné působit reprezentativně - za všech okolností.

Toto je příklad jedné z masek. Ve své podstatě na ní není nic špatného, pokud si uvědomujeme, že je to pouze role. Naše niterná podstata - vnitřní esence - dalece překračuje pohlaví, národnost, rasu, náboženské přesvědčení či cokoliv dalšího, díky čemu mezi námi existují vnímatelné rozdíly.

MY JSME LÁSKA. Pro většinu lidí, je to obtížně přijatelné. Moc jednoduchý koncept. Mají pocit ztráty identity. Lásku vnímají pouze ve smyslu erotické přitažlivosti, duchovního či názorového souznění. Dokonce i přitažlivost vnímají pouze na sexuální úrovni. PŘITAŽLIVOST je fyzická manifestace jednoho ze základních vesmírných zákonů. Je to fyzický překlad VIBRAČNÍHO souladu mezi bytostmi. Jinými slovy - pokud se cítíte být přitahováni ke druhé bytosti, znamená to, že ONA BYTOST je vaším dokonalým zrcadlem. Můžete se díky ní nejvíce naučit - nejlepší příležitost k růstu. V přítomnosti toho člověka nejlépe poznáte sami sebe.

To platí na vše, co vás subjektivně přitahuje. Jakákoliv technika, metoda, postup, způsob vyjádření, činnost, kontakt s určitými zvířaty, rostlinami, přírodou - pokud vás to přitahuje, je to FYZICKÝ PŘEKLAD souladné vibrace, který vám říká: "Prostřednictvím kontaktu se mnou zjistíš více o sobě samém."

Existují civilizace, které prožívají tento stav v přítomnosti každého člena společenství. Dovedete si představit, že byste byli doslova odvaření z každé bytosti, kterou potkáte? Zpočátku by nás to jako civilizaci paralyzovalo, ale postupně bychom si zvykli. MY TOTO ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ JIŽ MÁME. Je to naše niterná podstata - vše ostatní je pouze maska, kterou si na chvíli nasazujeme, abychom si mohli vyzkoušet všemožné polohy individualizovaného osobního vyjádření.

~MY JSME LÁSKA ~ MY JSME SVĚTLO ~ MY JSME DIMENZÍ o které jsme přesvědčeni, že se v ní nacházíme ~ MY JSME ČASOPROSTOR ~ MY JSME ~

~ Sif ~