Princip kontrastu

13.10.2013 22:22

ZA JAKÝM ÚČELEM JSEM SE INKARNOVALA ? Jaký zde mám splnit úkol ? Jaký smysl má můj život ?

Velice zásadní otázky, které si všichni pokládáme. Zapomnění je součást hry, na kterou jsme přistoupili, když jsme si k inkarnaci zvolili Zemi. Země je těmito podmínkami specifická. Možná byste nevěřili kolik bytostí stojí frontu, aby se sem mohlo inkarnovat. Gaia-Sofia bude muset brzy vyhlásit stop stav:-) Je to přesně tak, jak si myslíte - toto je důvodem současného přelidnění planety. Zábavní park s největším počtem super atrakcí, kam se všichni cpou, přestože si uvědomují, že z některých mohou zvracet. Zažít planetární vzestup s plným rozsahem emocí? Napište mě do pořadníku.

Před narozením si zvolíte téma, které zde chcete zkoumat. Vyberete si rodiče, místo, podmínky, prostě vše co, bude sloužit při prozkoumávání vašeho tématu. A zde přichází onen háček - Princip kontrastu.

Zvolili jste si jako téma například SVOBODU. Vyberete si tedy podmínky, které budou naprosto přesným opakem toho, co si pod pojmem SVOBODA představujete. Zažijete si potlačování, omezování, či dokonce věznění. A to z toho důvodu, abyste měli možnost uvidět plně vyzářené světlo. To uvidíte jen díky kontrastu s naprostou tmou.

Podívejte se nyní pozorně na svůj život. Vzpomeňte si na všechny nepříjemné zážitky a situace, kterými jste prošli. V nich se totiž skrývá vaše TÉMA, které jste sem přišli OBJEVOVAT. V jejich inverzi - obrácené polaritě uvidíte úkol, který jste si zvolili pro tuto inkarnaci.

Máte pocit, že vám celý život nikdo nerozumí? - Vašim úkolem je pravděpodobně zprostředkovávat porozumnění mezi lidmi, učit je rozumnět.

Cítíte se nemilovaní, odstrkovaní? - Zřejmě jste si zvolili LÁSKU jako své téma.

Nacházíte-li se v prostředí, kde se skoro nedá dýchat kvůli omezujícím nařízením, tradicím či zvyklostem? - Jste tu, abyste svobodně projevili svou bytost v celé její šíři.

~ Máte absolutní moc nad svým životem. Vše se dá změnit, včetně před-inkarnačního záměru. ~

Ať Vás provází síla

~ SIF ~